Produsele ComboMetal se realizează printr-un proces complex de sudură, specific executării confecțiilor metalice.

Ce presupune acest proces?

Atunci când îmbinarea este realizată în urma schimbării de fază (topirii) a materialului, procesul se numește sudare prin topire. Sudării prin topire îi este specifică apariția unei zone denumite zona influențată termic (ZIT), în care pot apărea modificări micro-structurale ce conduc la reducerea rezistenței produsului metalic sudat. Se recomandă ca această zonă sa fie cât mai mică pentru a nu afecta proprietățile mecanice ale celor două materiale ce trebuie îmbinate prin sudare. Îmbinarea este asigurată de cordonul de sudură, care este un volum de material solidificat care realizează continuitatea structurii cristaline a celor două materiale. Sudarea este o asamblare nedemontabilă între 2 sau mai multe piese: prin încălzirea prin presiune sau prin șoc.

Avantajele sudării:

  • preț scăzut
  • se pot realiza piese complexe

ComboMetal executa o gama largă de confecții metalice: porți; garduri; balustrade; grilaje; scări; copertine; rafturi; dispozitive industriale de stocare și alte produse metalice.

Prețul final se calculează în funcție de dimensiuni, model, culoare și alte aspecte. Vă rugăm să completați “Cererea de ofertă” sau să ne contactați telefonic (vezi “CONTACT”) pentru mai multe detalii.

*Imaginile prezentate sunt cu titlu informativ.

Executarea debitărilor de metale, în atelierul nostru, se face în funcție de tipologia materialelor, folosind utilaje pentru tăieri la rece de tip ghilotină sau fierăstraie cu bandă circulară sau debitări la cald cu mașini cu plasmă, CNC cu debitare oxigaz.